15 bloggeri pornografici care trebuie să te uiți

Cele mai eficiente Sugestii despre Relatie pentru dvs. si Sotul dvs.

Concretati-va angajamentul unul fata de celalalt cu incercat si adevarat parteneriat recomandari casatorie specialisti si, de asemenea, actual cupluri conteaza pe.

Daca localizarea sufletului tau pereche de indata ce parea o stancoasa drum, pregateste-te pentru realitate a exact cum sa faci un parteneriat sa dureze. Asta din moment ce conexiunile pot fi complicate, neplacute, si, de asemenea, uneori, de-a dreptul greu. Cu toate acestea vestea buna este ca merita de obicei total merita efortul.

Dvs. si, insotitorul dvs. veti solicitati sa navigati parteneriat cale pentru a descoperi cursul care functioneaza cel mai bun pentru tine, inca care nu implica ca nu poti opri si, de asemenea, solicita instructiuni de-a lungul drumului. Cu toate acestea feriti-va de total gratuit indrumari furnizate de prieteni, familie, colegi, precum si uneori chiar necunoscut oameni - chiar daca indrumarea este oferit, nu sugereaza este constant bun.

Deci ce se intampla daca nu esti inca casatorit? Merita tratament cu adevarat? Raspunsul scurt este da. Conexiune recomandari este de obicei valoros mult inainte de tu asculta clopote eveniment nunta. Si permite sa nu neglijeaza cuplurile care de fapt crescut unul cu celalalt in timp. Casatorie, ca toate relatiile, ajustari precum si progreseaza in timp, ceea ce implica nou-nout indrumari poate evaluati.

Indiferent daca relatia conditie este o zi in, recent implicat, luna de miere este peste, sau impreuna atata timp tu am de fapt pierdut numar, noi au de fapt adunat conexiune sugestii ale expertilor si actual cupluri deopotriva pentru ajutor ciment angajamentul tau unul fata de celalalt.

de conducere 5 aptitudini pentru un incantat parteneriat

image

Compasiune

Ocazional, argumente ajunge la o oprire deoarece nici insotitor este de acord sa sa acorde atentie la ceea ce altul diferit afirma. Totusi ascultand unul altuia precum si incercand sa inteleaga cat de se simt reciproc se simte cu adevarat nu sugereaza transformarea propriilor proprii idei sau poate neaparat recunoscand ca te inseli, aceasta pur si simplu sugereaza arata tu partener te respecti cum te simt si asta tu sunt de acord a face initiativa de a intalni in mijloc daca necesar. Chiar daca ai inteles partenerul foarte mult timp, incercati sa introduceti incaltaminte si, de asemenea, identifica ca ei pot vedea unele lucruri in moduri diferite pentru tine.

Interactiune

Este un evident, totusi poarta repetare: interactiune este una dintre one of the most essential skills in any kind of connection. A avea capacitatea de a clar si, de asemenea, continuu spune exact cum te simti va sugereaza ca acele mici negre care ar putea sau altfel se transforma in ceva mai rau poate fi rezolvat in prealabil. Daca doriti sa stiti exact cum sa interactionati mai bine, puteti poate cum ar fi sa recenzie top trei sfaturi despre interactiunea cu partenerul tau.

la fel merita tinand cont de faptul ca conectarea nu pur Informații suplimentare si simplu inseamna ai capacitatea de a-ti face propriul tau factor bine, dar invatare sa asculti ceea ce spune partenerul dvs. sustine si. Incearca sa folosesti „energic ascultand” cand vorbesti unul cu celalalt. Nu doar asteptati cautati vorbiti, dar cu adevarat asculta la ceea ce afirma. Repetati ceea ce ei afirma inapoi. La fel de cereti sa clarificati lucruri - nu intotdeauna presupuneti ca intelegi ceea ce inseamna instantaneu.

Disputa

Oameni de obicei ganditi-va la sugerand ca inerent negativ, inca daca nu exista niciun problema in parteneriat, exista o sansa mare cineva retine ceva . Distinctii intre tu si, partenerul tau sunt practic inevitabil - conteaza exact cum cum gestionati acele distinctii. Adesea, este o instanta de incercare de a spune mult mai bine. Incearca sa folosesti o „moale” incepe care se concentreaza pe sentimentele tale asaltand insotitorul - deci, „Sunt atat de suparat ca ai uitat aniversarea nuntii”, in loc din 'exact cum poti sa fii atat de nesimtitor, incat n-ai facut-o de asemenea obtine un card! '. Incercati sa impiedicati lasand puncte scoateti din control: nu spune puncte de care iti pare rau mai tarziu sau pur si simplu profesie insulte. La fel de fii pregatit sa fii iertator: este numai cand ambii insotitori doresc sa lase sa renunte la dorinta lor de a „castiga” dezacordul ca poate intr-adevar sfarsit.

Commitment

In un termen lung conexiune, angajament indica acceptand ​​sa serviciul dificultati unul cu celalalt, pregatirea pentru viitor impreuna si, de asemenea, clarificare precum si protejand limitele pe care le de fapt ati convenit. Acest lucru necesita determinare precum si efort - dar beneficii sunt mai mari decat merita. Pe langa pe termen scurt, acesta poate si inseamna dedicare de la moment pana la minut. Chiar daca merge pe o prima zi cu cineva, este este esential tu poti de a oferi puncte complet atentie precum si dezvaluie pasiune in loc de intrebare ce altceva ai putea face sau lasand mintea obtine intunecat cu dubii.

Dragostea

Grecii Ancient aveau 3 cuvinte pentru dragoste.

Eros. Aceasta este iubire senzuala. Inseamna a fi atras la fiecare altele diferite. Scanteia care va face conexiunea se simte cu adevarat interesant si, de asemenea, special.

Philios. Acest lucru implica relatie. Este sentimentul de intelegere unii pe altii, bucurandu-se compania si, de asemenea, avand partajat interese.

Agape. Acest lucru sugereaza sa fii pregatit sa iesi din metoda pentru cealalta individual sau plaseaza-le initial. ar putea fi ceva mic ca sa-i ajuti cu o sarcina chiar daca esti cu adevarat obosit sau ceva mare de genul ingrijirea lor dupa operatie.

O conexiune cu toate trei din cele de mai sus va inflori. Totusi daca orice unul dintre nu le ai, tu s-ar putea gasi lucruri chiar mai mult dur. Asta nu inseamna indica ca nu poti ajunge acolo, totusi acesta poate fi merita luand in considerare metode ai s-ar putea concentra mai mult in ceea ce lipseste out on. Daca crezi ca s-ar putea nevoie ajutor cu acest lucru - sau oricare dintre celelalte diverse alte relatie abilitati furnizate pe aceasta pagina web - s-ar putea s-ar putea ca sa incercare Conexiune Coaching.