10 motive convingătoare pentru care ai nevoie de film porno

BDSM: idei pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Adera la Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor asistenta veti face o inceput.

Cunoastere inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de localizarea partenerilor interesati, puteti si utilizati platforma pentru a gasi idei si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie recunoscut inainte de a merge orice fel de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi familiarizat cu. Nu va faceti griji daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM idei: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai departe, atunci puteti cu siguranta experimentati cu cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa cu apartamentul. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt doar pentru perechi, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre cel mai vital BDSM idei este ca trebuie sa parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu elegant - in special in piele precum si. Evident, este complet aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Mai degraba decat obisnuitul lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea Aruncă o privire aici de a manipulati un nou functie si, de asemenea, sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, web si specializate magazine furnizati o mare selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da furnizat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt potrivit. Daca sunteti un sub, ati puteti folosi un guler si alege o tinuta care ofera la fel de mult acces la busturi precum si mai jos jumatate fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel in toate celelalte functie joaca acele utilizare dominanta si intrare, un cuvant sigur este foarte esential. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista pericolul de real durere, este cu adevarat important sa stabiliti un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid recunoaste ca un semn pentru a renunta orice lucru mic in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece subs ar putea fi in unele cazuri legat.

Fara mila

BDSM este o distincta practica care solicita o mare suma de conteaza pe companion. Acesta este modul ca trebuie fie si are sens. Ar trebui trebuie sa constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate de fapt eliberati precum si bucurati-va de sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare si, de asemenea, ideal minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

image

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, metoda a acestuia ar trebui totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM sugestii: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Via We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria precum si aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - in ciuda daca este in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu murmur liniste rezonante, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discretie.